fredag 8 februari 2013

Vallningsbod sökes!

 

Denna ljuva fredag vaknade vi till ett vackert täcke av nysnö och konstaterade i samma ögonblick att det var såååå förfärligt rättvist att just vi, A & P, var lediga hela förmiddagen.
När det kommer till skidåkning här nere i södern så gäller det att grabba tag i tillfället illa kvickt eftersom man aldrig vet vad nästa halvtimme bjuder på för väder.
Denna vackra morgon singlade snöflingorna ner och en blå himmel började skymta i horisonten en bit bort så det var aldrig något snack om vad denna förmiddag skulle kunna erbjuda två utomhustokiga damer.



Eftersom det är så förfärlig glest mellan vallningsbodarna här nere i södern så fick A och P ännu en gång köra på fjolårets valla. Efter att A efter en stunds morrande lyckats slita loss strandparasollet från sin vänsterskida så drog hon slutsatsen att vallan skulle hålla för ännu ett åk. Ps skidor börjar däremot bli lite blankslitna.....kan hända hon har varit ute och tjuvåkt utan A??

Självklart var vår ständige följeslagare StålHenrik med på ett hörn.
  
En timmes härlig skidåkning blev det med samma fundering som alltid dyker upp när man snörar av sig pjäxorna...var det här årets sista åk. Vi bor ju trots allt här nere...
Men prognosen för helgen visar minusgrader så vi hoppas på några turdagar till.

Njut av helgen! /A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar