onsdag 11 september 2013

En helt ovanlig vardag!

Dagen började med ett ljuvligt dopp på bryggan. Samtalen kan ju handla om det mesta när tankarna flyger och far och just denna ljuva morgon konstaterade vi att vi aldrig shoppat eller fikat ihop.
Ja, alltså skogsfikat är vi ju bra på. Ni vet ägg och termoskaffe. Men nu menar jag FIKA med en sån där härlig pappersmugg i näven.
Sagt och gjort så drog vi för första gången under vårt gemensamma liv...ja, det startade ju hösten 2011...till det stora, härliga (???) köpcentret.
På vägen dit konstaterade vi att vi borde skärpa till oss och bli lite piffigare. Det kanske inte alltid är kul för de stackars makarna att mötas av en fru med lera upp till knäna.


I förda likadana jeans.... i samma storlek...
Njae, det här var kanske inte särskilt piffigt......

Ingen tvekan om att det här aldrig kommer bli en modeblogg.... men vi försöker lite till....

Vi drog vidare till nästa butik, G-star Raw. Expediten en kille i 20 års åldern höll på att skratta ihjäl sig åt de två skogsmullarna som hade väldigt svårt att dölja att det här kanske var ett av de ovanligare besöken på köpcentret. Han lyckades iallafall kränga på oss varsit par jeans...i olika modell och olika storlek...och när vi piffiga och skrattande lämnade butiken ropade han efter de två damern....tjejern....öh, tanterna:
-Ni har gjort min dag!!
Ha, ha, ha kul att man kan glädje någon med sin otrendighet :)))


Så var det då dags för fika.....
Kanske borde starta en fikablogg....eller matblogg heter det nog...eller faktiskt en bantningsblogg. Kolla vad vi hittade! Är det inte fantastiskt LCHFkakor och Nyttomuffins! Jag visste att det fanns en genväg....det är bara att fika tillräckligt mycket så löser det sig. Äntligen kan man få sluta träna!
Dagen bjöd på fantastiskt många skratt. Ja men det är ju så det är med nya upplevelser.
Snygga och piffiga i våra nya, coola jeans så har vi ändå bestämt att det här en livsblogg. En blogg om träning, livet, nowism och en massa annat härligt som får oss att må bra.
A junior tar sig en runda på bandet....tur att någon i familjen har förstått att lite träning behövs även en sådan här ovanlig dag!
 Ciao! / A


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar