tisdag 2 december 2014

Nu är det kul igen...

Första advent och äntligen på väg att bli av med en grymt envis förkylning. 
Dagen till ära strålade solen och med en lätt vind i ryggen och strålande sol "rullade" vi från Viken till Mölle där den alltid så pålitliga "kärringexpressen" väntade. 
Vi lovade varandra att ta det lugnt och springa mjukt och fint hela vägen eftersom kvarvarande små förkylningsdefekter tillsammans med kall luft gjorde att det lät som om det var två storrökare som var på språng. 
Men ibland går det inte att springa långsamt. Kroppen har sitt flow och det blir nästan mer energikrävande att bromsa hela vägen. 
Har man dessutom inte fått leka med sin bästaste träningskompis på ett tag så spritter det ju alldeles enormt i både kropp och själ och bara det gör att det inte går att bromsa. 
Äntligen lite kul igen!
Alltså, det där med att vara förkyld är väl bara för trist!
Och det var inte bara vi som njöt av solen som vi varit utan så länge. Våra vänner från förr lullade runt i godan ro på rätt sida staketet. 
Efter 17 ljuvliga kilometer plockades vi upp och forslades tillbaka till ruta 1. 
Ännu en ljuvlig söndag tillsammans. 
Veckan kom och med den nya uppdrag. Är på Kinesiology Tejpkurs i Ystad så snart nog ska jag tejpa ihop våra skavanker men ikväll roar jag mig med Hot Creek Yoga och Spa på Ystad Saltsjöbad. 
Lovely!
/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar