måndag 17 december 2012

Utfall!

Utfall beskrivs som ett begrepp inom sannolikhetsteorin!
Så inte nog med att det är en av världens absolut bästa benövningar, utan det finns en hel teori runt dem!
Betecknas som resultatet av ett slumpmässigt försök... (nähä!) Så efter ett infall att göra utfall, så kan vi tillsammans räkna på sannolikheten att orka X antal ggr.
Favoriten är givetvis (GIVETVIS!) hoppande utfall, eller telemarkshopp även kallat...
Att beskriva den sugande, sjunkande och skrikande känslan i benen är svår, sannolikheten (!) att man lyckas förklara för någon icke insatt, är inte stor:)

Så mina vänner, gå ut och ställ er på gräsmattan, gå ner så ni har 90° i båda knälederna i bottenläget, lite lagom anspänd mage, avslappnad och rak överkropp.... Ladda! HOPPA upp, skifta plats på benen och landa mjukt, snyggt och exakt samtidigt med båda benen! Aaaaaarrrgggghhhh!!!!!!!!!!
Kör 3 set om så där 30-40 upphopp och jag garanterar personligen att er skidsäsong kommer att rocka!

I brist på snyggare bild ser vi här en dito övning, men med ett lugnare utförande som kanske gynnar inomhusträning lite mer:)) Vi ser chefen  agera stolstopp...


Annars har A lämnat... Andra betesmarker lockar, och måtte hon ha gjort sina utfall ordentligt...

4 kommentarer:

  1. Härligt P! Och A meddelar ett efter vinsten mot diverse manliga och kvinnliga instruktörer i sittande stolen tävlingen med tiden 9 min och 36 sekunder så känner sig A förbered för de vita pisterna. Benen känns starka..... eller så är det bara att hon är så in i sjuttonde envis den där A. Ha,ha,ha!
    /A

    SvaraRadera
  2. Is the banana obligatory? ;)

    SvaraRadera