tisdag 4 december 2012

Det blir inte roligare än man gör sig...

Äntligen kom snön och sms-aktiviteten mellan A och P ökade dramatiskt inför tisdagens träningsupplägg!
"Tänk om vi kan åka skidor på tisdag!!!"
"I Know!!!!"
"Langlauf!!!!"
"Yes!!!"
"Ruskigt sugen på skidåkning...."
"Sugen som f-n men vi får nog köra till Hjärnarp."

Ja, ok då, kanske inte jättemycket att skryta med men varje gnutta måste tas till vara.




Och så kom då äntligen tisdagen och när A som bäst höll på att rota fram allt som stoppats undan efter Tjejvasan plingade det till i mobilen:
"Kan f-nimej inte hitta pjäxorna".

Efter att P rotat runt i alla gömmor och skrymslen på sina ägor och diverse olika krumelurer trillat ut ur den sammes mun kunde det konstateras att den efterlängtade turen INTE SKULLE BLI AV......NEJ!!!


Vad att göra?
A och P tog sig en kopp kaffe, ett par ägg (det är lösningen på det mesta) och för att återfå humöret gjordes det även en anmälan till Vättern 2013. Det känns fint!


Påpälsade i den isande vintervinden och med de grövsta sulorna på begav sig P och A efter mycket begrundande ut på en 9-kilometare längs havet. Med låg tyngdpunkt i ett lunkande tempo för att inte halka konstaterades det att försäkringen "Startklar" sitter som en keps i solen när varje steg är noga planerat för att inte halka omkull. Snö, hala gator, vackert och alldeles förträffligt härligt!

Och om isande gator nu inte är det allra lämpligaste för löpning så finns det så mycket annat som det är alldeles utmärkt för. Hörde förresten på byn att det hade varit ett förfärligt busliv och buskörande under dagen. Undra just vad det är för ungdomar som håller på med sådana galenskaper........



Väl hemma med återvinnings-tightsen på och en värmande kopp kaffe i näven kan jag konstatera att tisdagarna tillsammans med lekamrat P hör till veckans absoluta höjdpunkter.
CU!/ A

2 kommentarer:

  1. Känns som ni är bättre på skidor/löpning/cykling/simning än rally....
    Keep it up.

    SvaraRadera