söndag 17 mars 2013

Vargavinter!

Snön kom som en liten chock i förra veckan och enligt de lärde männen på TV så ska vi få ännu lite mer vinter i veckan......suck. Alltså det är ju faktiskt vårdagjämning på onsdag!

Ja, vargavinter har det blivit flera sätt. Den här killen sågs vid Rekekroken häromdagen. 
Han startar, enligt de boende runtomkring, sina långpass på morgonen för att leta upp något smarrigt litet Kullalamm innan han springer hem till Kullaberg vid 18 tiden igen. 
Gulp.....här gäller det visst att planera in sina bergsrundor med noggrannhet.
 

Vargen har hittat en fristad på bergets brutala, vilda norra sida och den delen är faktiskt redan tillräckligt läskig utan den här killen. Fick tipset att det kan vara läge att packa ner en smarrig Per i Viken-korv till nästa runda.
Gosiga vargen är tydligen ett riktigt praktexemplar som spelar i 60 kg klassen med en mankhöjd på ca 85 cm.

Jag bara funderar över den stora, vackra hunden som vi skådade under en runda i Pålsjökog för en tid sedan. Tillslut betämde vi oss för att det var en räv, men det kanske var något helt annat än en räv....... 


Ja, berget är ju snötäckt igen så det dröjer väl någon vecka tills vi kommer upp. P ska sätta sig på spinningcykeln vid 16 och köra sitt långpass i eftermiddag. Får se om jag hakar på eller beger mig ut i kylan istället. 
Njut av söndagen! /A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar