lördag 13 juli 2013

Ladonia Mountain Memorial

                                    

Idag har det tuffaste av dem alla avgjorts!
Än en gång på vårt lilla Skånska berg...

Kullaberg, inte bara en solig picknick plats, utan ett berg som formligen kräver respekt och sätter den på plats ögonblickligt, som vågar vara dumdristig.

Idag har traillöpningens bautastora utmaning gått av stapeln!

Ladonia Mountain Memorial en utmaning som vi under ett par dagars komplett idioti övervägde att delta i. Tills vi insåg vår egen dödlighet (och totala avsaknad av navigeringskunskap tilsammans med en minst sagt bristande simkapacitet)
Alltså sitter vi nu rena, fräscha (nåja...) och i jämförelse med de som var med idag, utvilade, och läser om dagens äventyr.
Får då veta att det har gått 12 timmar drygt, sen start, och att det fortfarande finns sex själar kvar på berget... troligen ganska slutkörda. Räddningsarbete förbereds.
Därav ovan bild. Misstänker att de 6 är benägna att instämma...

Dock vill vi säga att Fy sjuttons bövlars järnspikar vad vi är imponerade av er alla som gav er i kast med detta! Vare sig ni fullföljde eller inte! RESPECT!!!
Och en extra jättehatten-av till Erik Jurander, som fullkomligen åt upp Kullamannen själv på knappa 6 timmar, i stekande sol och en terräng som får de flesta av oss att checka in på Sheraton...

Bragder kommer i många former, att vinna eller bara ha ett sinnessjukt jävlaranamma, en tro på sin kropp och sin själ, att leva ut sina drömmar och utmana sig själv bortom gränserna, eller att som i vårt fall, lyckas med bragden att faktiskt avstå just denna gång, för alls vår skull....






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar