lördag 3 augusti 2013

Viken Varvet 2013 Rockin'

Slog upp de ljusblå till en dallrande hetta. Luften tjock och varm och marken nästan vibrerade, så där som den gör en riiiiktigt het dag vid Medelhavet!


Nice! Speciellt när man har ett 10km lopp att drämma av kl 11...


P fick i vanlig ordning, sätta ett gäng extra tappra atleter på plats i skogen på Filborna och sen speeda (förlåt farbror blå...) ut och slänga sig på mållinjen när A kom lubbandes, fräsch som en liten klibbig, kletig unge som ätit en klubba och druckit saft...:)


Men på en klart hedersvärd silverplats kom hon, med tanke på gårdagens genomkörare när vi sschnitzlade banan och höll på att tuppa av på kuppen!
(Ett tag var det så varmt och vi slet på, att vi båda reagerade ungefär samtidigt och tittade på varandra..Går vi ??? Jo, så sinnesvarmt var det att vi inte ens märkte att vi båda börjat gå!)

Vinnande brutta kom in på 49.29, så A's iskalla (inte hon själv då alltså) 50.39 höll gott!
Min fina lekkamrat som bara gör! ROCK ON!!!

"vårt" pris! Nu ska vi lukta gott!!!

Tyvärr så var det många som fick det lite extra kämpigt idag, då nån praktidiot, som inte vet hur delad glädje fungerar, hade varit ute och plockat bort en del av våra schnitzlar.
LOOOOOOOOSEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!
Så vissa sprang nog lite bonusmetrar, till fördel för eget midjemått dock.

Sammanfattat så var det dock en rolig övning och som vanligt för oss endorfinjunkies så ringer varningsklockorna för ett tyngre missbruk... Läs, stora höga bergslopp, stekande Medelhavssol och låååånga mil:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar