söndag 2 februari 2014

Söndag med sorbet mellan tårna...

Vaknade, eller rättare sagt gjorde allt för att försöka vakna, efter en natt av vankande fram och tillbaka med lilleman som drabbat av kräkflunsan. Insåg att den här kroppen bara funkar efter MINST 7 timmars sömn. Alla år av vakna nätter när grabbarna var små har satt sina spår och nu är toleransnivån mindre än noll. 
Paniken kom krypande när jag insåg att jag skulle missa söndagens löpning tillsammans med P.  
Tvångssomnade ett par timmar till och lyckades mot alla odds så småningom få tillbaka löparkraften. 

Solen tittade fram lite idag och isande sydliga vindar fick oss att dra norr ut. 
Snöslaskigt och några plusgrader men  klart bättre än den halkiga is som bjudits sista tiden. 
Och trots att skorna efter första kvarten var fyllda med "snö-sorbet" fick vi njuta 13 sköna kilometer ihop mellan Viken och Nyhamnsläge. 
Bortskämda som vi är kom "kärringexpressen" (ja, det är vad As make kallar den) med Ps finfine make vid ratten och plockade upp oss i Nyhamnsläge. Thx J!
Ja, men ni vet ju vad vi tycker om att springa hem. Mycket bättre att lufsa på åt ett håll så länge man har lust och sedan kommer kärringexpressen och rullar ut röda mattan. Lite lyx i en löpares vardag!

Provsprang förresten min nya löparrygga Salomon Agile 7 med plats för 1,5 liters vattenbehållare. Satt som en smäck på ryggen. Känner mig faktiskt riktigt nöjd. 
Bra att tänka på är dock att vattenbehållaren inte ingår vilket kan vara bra att veta om man beställer den på nätet. Är ju lite surt om man missat det...vilket A förstås hade gjort. 

Ja, vad ska jag säga P! Tack för ännu en nizzze play date!/A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar