torsdag 17 januari 2013

Starka ben>klena knän

JAAA!!!!!!

Den sanna lyckan är aldrig vad man tror.... P har kommit hem från sin nya bästis, Catta, på Idrottskliniken i Helsingborg!
Domen var så bra att P nästan började lipa av lättnad, ni vet så där som när man är hos tandis och tror att man ha massor av hål, och så är allt bara toppen:))

Ledband och korsband är i toppform, benen lite för starka för att knäet skulle palla i pudret helt enkelt. Benen borde ha gett upp tidigare, då hade det inte blivit så här. (Så den där brutala mjölksyraträningen kanske inte bara var bra! haha!!)
Med andra ord så blev leden överansträngd, svullen och menisken tog smällen, men sitter där den ska.
Snyggt tejpad och fortfarande ilsket haltande ler hon nu med hela huvudet!!!

Bara att byta till rosa kompressionsstrumpor så blir allt bra igen!
Ska bara göra lite övningar för att släppa på trycket på menisken, isa, isa, isa och ta det lite lugnt... Vad sjutton hon nu kan mena med det sista, det vet man inte?
Ingen fara att träna. Bara lyssna på kroppen... !?!

Så då gör vi väl det då?

A däremot åker till huvudstaden och ska inspirera andra entusiaster i sin träning!!! Hon är bäst! Ytterligare rapport om det kommer senare. När hon har briljerat ännu en gång!

Ciao


1 kommentar:

  1. Och A har varit sååå nervös över Ps lilla knä idag och drar även hon en lättnadens suck och längtar till nästa gemensamma träning. Lunka ska vi göra ända tills det är dags att dra på lite till. Och ja till huvudstaden dras det i morgon och vidare till lärostaden Uppsala på lördag och dansas ska det göras hela lördagen. Cu! / A

    SvaraRadera