fredag 4 januari 2013

Gympass!

P och maken tog sig i kragen och körde ett gym pass! Det kan man lugnt säga att det inte var igår som det gjordes senast... eller det var precis vad det var:)
Idag... Aaaaahhhhhh!!!!! Är det verkligen bara träningsvärk? Latmasken han är inte nådig när man ska driva ut honom!


Här står hon, P, i sin glas dagar... På gymet som tuktade igår

Kändes gott att få köra på i alla fall! Tunga vikter avslutades med den elaka staknings maskinen, eftersom att vi i Skåne har vårväder. Alltså bara att ställa sig och börja dra. Hatahatahatahata...

Vi har inte anmält sig till något skidlopp än. Blev liksom lite tagna på sofflocket när vi missade platser på tjejvasan. Ville ju ta våra tider från förra året! Så om någon läser detta och sitter på två extra platser..... We're on!

Detta betyder ju dock inte att vi inte ska träna för ett ev sista minuter race på langlauf! Alltid redo!!!
Så i skrivande stund sitter P och pusslar på hela vårens träningsupplägg! Givetvis med en stooor överraskning åt både A och hennes atletiske make inslängd i ekvationen, för det är faktiskt inte bara A som kan komma med wild cards..... Hahhahahahaaaaaaaa! Välkomna hem ungdomar... Game's ON!

Ska bara..... först:)



2 kommentarer:

  1. Kära P.
    4 veckor utan dig..... Det var fasiken första och sista gången. Nästa gång åker vi skidor ihop. Har åkt mina sista backar idag och nu bär det av hemåt.
    Njut av alperna så ses vi snart!
    Love A

    SvaraRadera
  2. Nu undrar ju då A's make vad som väntar honom i träningsväg????? är det ngt som förbättrar mina ben för puder eller min golfsving är jag på...

    SvaraRadera