onsdag 23 januari 2013

Mjukstart och vilodag

ÄNTLIGEN kom hon loss från soffan! A...
Speedad som en liten Duracell kanin och het på träning. Jo, ett par dagar på soffan brukar ha just den effekten!

P som skulle vila och köra lite funktionellt i trädgården, så att även grannarna skulle få en dos underhållning, fick tänka om, spänna på skidorna och sätta fart på stakandet. Lite lagom tempo och bara gotta sig var tanken.

Icke sa Nicke (vem är Nicke?) utan vår tredje träningskamrat skulle mucka med andra som var ute och njöt. Den käre StålHenrik visade minsann framtassarna och förseglade ytterligare sin rykte på bygden, som den terrier han är...
Han var så tuff att söta matte hade tårar i ögonen när vi kunde fortsätta. Då vill jag, som icke har uppfostringsansvar men en del hundkännedom, påpeka att (om ägaren till den andra jycken läser detta så kan du ge dig på att det är dig jag syftar på...) om två hundar möts så brukar de reda ut sina åsikter om varandra utan mänsklig hjälp. Med eller utan ljudeffekt..
Står det däremot en hysterisk matte bredvid, skriker och viftar som om livet skulle sluta där och då, ja, då kan man ge sig på att lilla snäääälla äääälskingen tror att det är fara å färde och går till attack. Enklast är ju givetvis sen att skylla på den andra hunden...
Stålis är och förblir en hjälte med huvudet högt, och snäääälla ääääälsklingen kan nog behöva lära sin matte en del. Nog om det! (grrr..)

Glada, frusna och tillsammans med hjältehunden
När man då har haft en så fin start på "vår" morgon, eftersom tisdagar är VÅR morgon... så kan man ju knappast hoppas på att det blir bättre!
Ända tills man kom in på Ica Maxi i Hbg.....!!!!!!

Och så blev dagen ännu lite finare:)
P har sedan varit på Idrottskliniken och fått rumpan tejpad i rosa tejp, så fint så fint! Och bild på det slipper vi!
Knäsvullnaden börjar lägga sig och några små övningar som ska göra underverk ska repeteras om och om igen. Sjukt mesiga övningar och lååååångt under min kapacitet... Dock lååååångt över min mentala kapacitet! Att bromsa och göra sånt som är neurologist klokt är nog snart den enda medaljen man inte har! haha!

2 kommentarer:

  1. hoppas ni inte kör skidor på golfbanan...

    //tiger woods

    SvaraRadera
  2. Stavarna fungerar perfekt för att lufta greenerna inför kommande säsong. Hela härliga rundan enbart för golfarens skull alltså.
    Happy golfing! ;)))

    SvaraRadera