söndag 13 januari 2013

Vårens träningsresa går till Spanien.

Resa till Lloret de Mar

En inspirationsresa som väcker dina sinnen.
En livvstilsresa som kommer att väcka känslor och ge energi.
En Träningsresa till Spanien den 25-29 April
 
Nu erbjuder EuroTravelSports en resa utöver det vanliga. På ett fantastisk strandnära hotell i byn Lloret De Mar vid den underbara Costa Brava kusten, får du möjlighet att ”kittla dina olika sinnen” med våra instruktörer Stina Gustafsson och Anna Wohlfahrt Staaf. Detta är en upplevelse utöver det vanliga som du absolut inte får missa. Läs igenom programinnehållet nedan och anmäl dig så fort som möjligt. Resan är den 25 april -­ 29 april. Antalet deltagare är begränsat till 30! 

Träning som kommer att erbjudas är: Yoga, funktionell träning, löpning, free running, funktionell styrketräning, ballastträning, yoga, silent walk och dans i olika former som organisk, afrikansk, groove. Vi erbjuder en bredd som är unik inom träning – din kondition, styrka, rörlighet, koordination och ditt sinne kommer att inspireras. Vi kommer att erbjuda träning i både större och mindre grupper och all träning kommer förhoppningsvis att kunna bedrivas utomhus.

Så här kan ett schema för en dag se ut:
07.00 morgonträning yoga/ morning moods– ett mjukt uppvaknade
07.00 – 09.00 Frukost
10.00 träning ( 2 pass att välja mellan)
12.00 – 13.00 Lunch
15.00 träning (2 pass att välja mellan)
18.00 Middag
20.00 – 21.00 kvällssamling – avslut på dagen meditation/kvällsyoga eller evening moods som avslutar dagen.
Schemat är ett förslag på hur en dag kan se ut. Vi kommer att erbjuda 5-6 träningsklasser per dag samt workshop med tema som kost, fysisk aktivitet och livsstil per dag.

I priset ingår:                                                                                                                      
Flyg t/r Köpenhamn – Barcelona Alla flygskatter, Busstransfers flygplats hotell t/r                
Logi del i dubbelrum                                                                                                
Helpension inklusive måltidsdryck                                                                                      
Alla träningsklasser med instruktör och workshops                                              
Träningslokal
Reseledare på plats
Priset är 7 990 SEK/person.
Önskar du enkelrum, kan det bokas och då ökar kostnaden med 500 SEK.

Resan tur och retur:                                                                                                 
Torsdag 25 april - Ankomst till Barcelona flygplats Busstransfer till hotellet i Lloret De Mar.
Måndag 29 april - Utcheckning och transfer till flygplats Hemresa

Resan är ett samarbete mellan EatMoveLive, R.O.M Range of Motion fysioterapi och EurotravelSports. Vi erbjuder tillsammans vårens träningsresa till Spanien.
 

Anna Wohlfahrt Staaf är leg. sjukgymnast, diplomerad stresspedagog, gruppträningsinstruktör och massör med många års erfarenhet inom träning och hälsa. Anna ingår i Friskis &Svettis RIKS utbildningsteam där hon arbetar med utbildning av nya ledare samt i olika utvecklingsprojekt. Anna leder idag ff a dansinspirerade klasser. Hon har även varit med och utvecklat rörelsekonceptet Moods in Moves där fokus ligger på det funktionella tänket och den inre känslan i dansen. Anna började dansa som 6–åring och dansen har följt henne genom livet vilket starkt präglar hennes olika klasser.
Anna arbetar idag som instruktör, utbildare och inspiratör. Hon brinner för all form av rörelse och njuter gärna av löpning i terräng, naturlig kosthållning och en god bit mörk choklad.



Stina Gustafsson är utbildad leg sjukgymnast, diplomerad kostrådgivare, diplomerad coach, mediyogainstruktör och FengShui-konsult. Stina ingår i Friskis & Svettis RIKS utbildningsteam och arbetar både med att utbilda nya ledare och som delaktig i olika utvecklingsprojekt. Stina är också instruktör inom gruppträning sedan 18 år tillbaka och har genom åren hunnit med många olika träningsformer. Egenträningen består av löpning, yoga, funktionell styrketräning, cykling, ballastbollträning och träningen bedrivs allra helst utomhus. Stina anlitas som inspiratör både för träning och föreläsningar runt om i Sverige och har även utbildning inom Hälsoprofilbedömning, NVC Non Violent Communication , Hälsopsykologi.

“Vi använder kroppen som redskap för att väcka lust, glädje och självförtroende”

För mer info och mer detaljerad förklaring av träningsklasser och workshop maila stina@eatmovelive.se eller Anna anna@annastaaf.se

Har du frågor om resan eller vill göra en anmälan, skicka det till E-­post: stefan@eurotravelsports.se.

Hoppas att vi får träffa dig i Spanien, vi kommer göra allt vi kan för att din resa ska bli en minnesvärd upplevelse och vi lovar att du kommer att få massor av inspiration till fortsatt träning på hemmaplan.
”Fånga energin och frigör potentialen”

Med värme
Stina & Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar