torsdag 9 juli 2015

Allt eller inget, lite som vädret

Ibland faller sig träningen lite så där überkoncentrerat. Man går dag efter dag och hittar ta mig sjutton inte en minut att köra lite egen hoppochlek, och sen rasslar det till och så får man allt på en gång!

En sån dag blev det igår! tack rådande makter att inte dagens väderlek var igår, för idag borde hösten skämmas, som aldrig kunnat prestera vad denna vedervärdiga sommar gör...


Jag får välja en gammal bild, men trapporna är detsamma! Långa, sega och toppenbra att trycka livet ur benen på både en, två eller tre glada löpare...
Fick en fantastisk tur på vår närmsta kulle med två tjejer som siktar högt och långt!

Det finns väl inget roligare än att träna någon där det inte finns en övre ribba!!!
Så vi tryckte på många långa uppför i ungarnas, för dagen leriga, pulkabacke för att sen drivas av mygg och hästflugor till den blåsiga trappan. 10 varv där med fullkomligt driv, ja sen behövdes det inte så mycket mer!

Förutom en timmes spinning på eftermiddagen då. Vilken dag! Slutkörd och överlycklig!
Vänsterknät inte lika så, men ibland är det värt en genomkörare...
Känner dock att när man knådar ut quadriceps (eftersom det inte riktigt går att stretcha det benet ordentligt) ja då släpper trycket lite. Kul det här med att åldras.

Sen skulle jag vilja säga att nedan bild är tagen imorse när jag satt på bryggan och slappade i solen, men det är istället för att visa hur det verkligen ser ut idag.
Kvällstidningarna har myntat ett nytt uttryck! Sommarstorm! På det serveras alldeles vanligt hällregn.


Så för att fortsätta falla tillbaka på gammat, så känner jag att nedan håller hela vägen i mål....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar