lördag 11 maj 2013

Kullamannen 2013

Idag är det tävling nr 2 i årets kalender. På vårt vackra berg och med vädergudarna med oss!

Igår var det en knepig dag för oss båda. Att på flera dagar inte ha tagit i till gränsen av förmågan satte sina tydliga, och synnerligen underhållande, spår i vårt beteende!

Vi drog tillsammans, och var för sig, runt på bygden och försökte hålla oss sysselsatta. Inte för att vi inte hade något att göra på riktigt, men huvudet var liksom inte med...
Jag säger bara, Mio, Rusta (?), Citygross, Stadsbyggnadskontoret (!), hälsokosten för ett snack (för tjejen där ska springa 6'an idag), köpte ögonbad på Ica (för det kanske man behöver en vacker dag!), Jollen jourbutik, Ikea, Ica igen... Ja, listan är hur lång som helst, på ställen som vi överhuvudtaget aldrig skulle åka till i vanliga fall!

Sen kunde man även se en förändring i hemmiljön. Kakor, pannkakor, bilar, bilar,bilar, tryfflar, pasta, digestive, salta jordnötter, Kinderägg (Haha, P föll i den fällan), choklad, lite mandelsmör, mer mandelsmör, chokladboll.... Jojo, även den listan goes on and on!

Men utmaningen var igår och nu till gröten, A's hade en liten överraskning i en påse, när hon drog förbi  igår, på sin väg att uträtta något viktigt ärende:




Förväntar mig underverk, för det där, det var INTE gott!

See you on the flip side!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar