söndag 17 februari 2013

Nä nu.......

Varken mer eller mindre snö kommer det till våra trakter just nu. Det är både bra och dåligt för det är så ruggans svårt att veta om man ska springa en runda eller skida en runda. Att springa på dagens hel-isade gator hade varit med livet...eller i allafall knäna som insats så P & A tog beslutet att skidor nog skulle bli det rätta valet för dagens övningar. Det skulle väldigt snart visa sig att även det var aningen riskfyllt då vägen som vi försökte ta oss fram på var som en mindre skridskobana. Diagonalande var inte att tänka på så efter veckans tidigare prövningar och 6 kilometer stakning tyckte vi, A & P,  att -"Nä, nu får det vara nog....både med dagens stakande och med den skånska vintern överhuvudtaget.
Och.......

A&P?

-"Nä, nu.....
....vet vi äntligen vilket Marathon vi ska springa. "
För är man trött på den skånska vintern och i och för sig aldrig hade tänkt springa ett marathon, bara för att springa ett marathon, så finns det faktiskt från och med dagens datum ett, ja just precis endast 1(!!!), marathon som vi nu faktiskt överväger att springa.
Denna fantastiska aktivitet ligger nämligen placerad både på ett fantastiskt ställe och även under en fantastisk tid att lämna gamla Sverige. Den 7 dec 2013 på JAMAICA!!!!
Så de här gamla Bob Marley diggande kortdistanslöparna har precis 292 dagar, 8 timmar och 1 minut på sig att träna upp långdistans-vaderna och leta upp den gamla Reggaemössan.
Kika in på reggaemarathon om du är sugen på att haka!!!

Sun is shining....rapidibop! /A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar