måndag 4 februari 2013

Snö, is och regn i Pålsjöskog.

Så är jag tillbaka i vårt vackra Skåne, njae så här års kanske det inte går att skryta med att det är så vackert men snart så...
Jag har njutit på Krusenbergs Herrgård i Uppland tillsammans med mina utbildarkollegor på F&S utbildning under 4 intensiva dagar. Hela grundutbildningen "Ettan" och dess nya upplägg har diskuterats och testats och det blir så bra. Måste säga att jag är stolt över att få vara del av detta utbildningsteam. Allt är så genomtänkt, så välgrundat och så proffsigt.

Krusenbergs Herrgård
På Krusenberg huserar inte bara hotellets gäster utan även Vita Frun. Tyvärr fick A aldrig chansen att stifta närmare bekantskap med denna dam. Vita frun är gårdens skyddsängel och finns kvar här för att hålla ett vakande öga på folk och fä i de anrika gamla husen vid Krusenberg Herrgård. Hon är ett snällt spöke och för att hon ska känna sig välkommen i huset har hon sitt eget kuvert uppdukat på ett av borden i Rosa matsalen.

Undras just vad Vita Frun dricker till middagen idag?




Så väl tillbaka på den skånska slätten var det äntligen dags för en uppfriskande runda tillsammans med P under morgonen. Med halkiga steg på isiga stigar drog vi genom regn, vind och snö. Vi var lite extra glada för våra finfina kjolar från Skhoop och våra Salomonskor en kall och halkig dag som denna. 

P som i "position"

A som i "asgarv"


Tolv kilometer, rosiga kinder och ett glatt humör blev resultatet av dagens runda. 

Arrivederci!/A



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar